A kosár tartalma: Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Termékeink

Biobolt főoldal arrow Webáruház arrow Gyógyhatású készítmények arrow Légzőszervi megbetegedések arrow Naturland Légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek

Naturland Légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek

Kedvezményes internetes ár:
1 199 Ft
 
Kiszerelés: 70g
Szállítási határidő: 3-5 munkanap
Ajánld ismerősödnek a Naturland Légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek terméket

Részletes bemutatás

Meghűlések leggyakrabban késő ősszel, tél elején és kora tavasszal fordulnak elő, mivel a felsőlégúti hurutot okozó vírusoknak ideális az ezekre az időszakokra jellemző 0 Celsius fok körüli hőmérséklet és a magas páratartalom. A vírus okozta fertőzések kezelése napjainkban tüneti, a láz és a köhögés csillapítására koncentrál.

A köhögés életfontosságú reflex, melynek során a tüdőből nagy nyomással, szinte robbanásszerűen tódul ki a levegő a mélyebb légutakból magával sodorva a kóros váladékot, szennyeződéseket. A köhögés két típusa a száraz és hurutos köhögés.

Száraz köhögéskor nem, vagy csak igen kevés váladék képződik, ebben az esetben a kínzó ingert kell csökkenteni. Hatásosan csökkenti a köhögési ingert pl. a hársfatea és a méz. A köhögéscsillapító gyógyszerek azonban, nem szüntetik meg a köhögés okát, hanem az agyban lévő köhögési központ érzékenységének csökkentésén keresztül csak a tüneteket enyhítik. Célszerű orvoshoz fordulni és a köhögés csillapításán túl a kiváltó okot is megszüntetni.

A hurutos köhögést - mivel sok váladék képződik - produktív köhögésnek is nevezik. A váladékot gyakran a köhögés önmagában nem tudja eltávolítani, ilyenkor köptetőre lehet szükség. Ezek a készítmények nem hatnak a köhögési reflexre, a köhögés a váladék kiürülésével csökken.

A mellkenőcs gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. Az összetevők flavonoid, karotinoid és illóolaj komponensei enyhe gyulladáscsökkentő-, baktérium- és gombaölő hatásúak. Az illóolajok oldják a hörgők görcsét, elősegítik a váladék kiürülését a hörgőkből.

Alkalmazása javasolt:

- meghűlés,
- légúti fertőzések és hurutok,
- valamint köhögés és hörghurut kiegészítő kezelésére,
- köptető és görcsoldó hatása révén krónikus hörghurut esetén is alkalmazható

Vásárlói vélemények a(z) Naturland Légzéskönnyítő mellkenőcs felnőtteknek termékről

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, jelentkezzen be és írja meg a véleményét.