MVO

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) nu precies? Het maatschappelijk verantwoord ondernemen kan gezien worden als een ondernemingsvorm die in het teken staat van het milieu. Er wordt bijvoorbeeld zorgvuldig nagedacht over de gevolgen van keuzes op de lange termijn. Zodoende kan inzicht verkregen worden in de gevolgen die bedrijfsactiviteiten met zich meebrengen. Op deze pagina lees je alles over de wereld van het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ontdek alles op het gebied van zowel biologisch, ecologisch als MVO!

De 3 P's

Bioplaza creëert een bepaalde balans aan de hand van de 3P's die in het teken staan van MVO:

  • People
  • Planet
  • Profit

Om een geschikte balans te creëren tussen zowel people, planet als profit kun je gebruikmaken van tal van verschillende technieken. De website van Bioplaza zal je voorzien van alle bruikbare content omtrent MVO en maatschappelijk verantwoord ondernemen tegenkomen. Maak gebruik van de online handvatten die je geboden worden in combinatie met de nodige dosis aan basisinformatie. Zodra je de waardes van MVO onder ogen komt zie je het belang van een maatschappelijk verantwoorde onderneming en leer je automatisch ook op welke wijze je kunt besparen en zodoende ook kunt profiteren van onder andere financiële voordelen. Doordat het MVO met regelmaat de nodige bespaarmogelijkheden met zich meebrengt sla je twee vliegen in slechts één klap!

Álles over MVO

Naast de 3P's zullen de voordelen die het MVO ondernemen met zich meebrengt worden weergegeven op de website. Zodoende wordt de keuze om MVO ondernemen alleen nog maar interessanter. Ook termen als Cradle to Cradle, die reeds onbekend waren, zullen onder de aandacht worden gebracht. Tot slot biedt Bioplaza diverse bruikbare adviezen en pluspunten met als doel de handel in het maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren. Bespaar en stimuleer het milieu met jouw ondernemerschap! Bioplaza helpt je graag verder!